Her på IMUKs site er alt gratis, bortset fra musikken.
Under musiklege finder du link til de enkelte sange som du kan købe i IMUKs web-butik.
Priser musik:
Pris pr. sang Kr. 10, - incl. moms
Download en eller flere sange ved køb med kreditkort.
EAN nr:
Hvis du vil købe 10 sange og derover, så mail din bestilling med navn, evt. institution, adresse og tlf. samt EANnr. Så får du link til at downloade og vi sender en EAN-faktura.

Musiklege

Her finder du alle Imuks musiklege samt tilhørende manualer. Manualer og sangblade er gratis. Du kan købe lydfil til de enkelte sange via billedelinket på hver musikleg.

Forskellige aldersgrupper

Musiklegene er inddelt i forskellige aldersgrupper.
Du kan vælge netop den aldersgruppe som du arbejder med.
Alle børn er forskellige, så det kan være at du også finder relevante musiklege til din målgruppe i en tilstødende aldersgruppe.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at en række musiklege findes til brug for flere forskellige aldersgrupper. Der er tale om den samme musikleg, men ofte med forskellige manualer i forhold til aldersgruppe, således er iscenesættelsen af en musikleg med børnene nøjagtig tilpasset aldersgruppernes specifikke behov.

Søgning på et indsatsområde

Har du brug for at finde en eller flere musiklege der egner sig godt til at stimulere et af IMUKs 4 indsatsområder, kan du målrette din søgning.
Da de enkelte musiklege har forskellige manualer i forhold til aldersgrupperne skal du, for at kunne søge på et indsatsområde, først vælge en aldersgruppe og derefter foretage en søgning på et valgt indsatsområde.